Verzenden

 

Verzending (Niet geldig voor “Schilderij van foto” bestellingen)

• We verzenden naar alle Europese landen die vermeld staan in onderstaande tabel (Er wordt niet verzonden naar postbussen)
• Verzendkosten                                                                          
Als u meer dan één schilderij besteld in een order dan wordt er per additioneel schilderij 6 euro extra in rekening gebracht voor het totaal aan verzendkosten. Als u bijvoorbeeld 2 schilderijen heeft besteld die naar België verzonden worden dan worden de verzendkosten 20 euro voor het eerste schilderij plus 6 euro voor het tweede schilderij. In totaal betaald u 26 euro verzendkosten voor deze bestelling.

Land

Bedrag(€)

België

20

Bulgarije

26

Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland)

22

Duitsland

20

Estland

26

Finland

26

Frankrijk (incl. Corsica en Monaco. excl. Andorra)

22

Hongarije

26

Ierland

26

Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad)

22

Letland

26

Litouwen

26

Luxemburg

20

Nederland

Gratis

Oostenrijk

22

Polen

26

Portugal (incl. Azoren en Madeira)

26

Roemenië

26

Slovenië

26

Slowakije

26

Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta)

22

Zweden

22

Tsjechië

26

Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden)

22


• Levertijd
Je schilderij wordt na ontvangst van de betaling binnen 10 werkdagen bij je thuis afgeleverd binnen Nederland.  Voor de overige landen geldt binnen 20 werkdagen.

Betaling

• Betaalmethoden                                                                      

We accepteren overmaking op onze rekening (Bizzy Traderz - ING
 Bank IBAN NL75 INGB 00047 98812). Bij afhalen kun je ook contant afrekenen. Pinnen is helaas niet mogelijk. Op dit moment ondersteunen we geen iDeal betalingen. Verder kun je schilderij onder Rembours laten verzenden.  Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.


• Wanneer betalen?
Je kunt vooruit betalen middels de bovengenoemde methoden, of je kunt de zending onder rembours laten verzenden.  Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Retouren

• Niet goed geld terug garantie

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het geleverde schilderij heb je het recht om het schilderij binnen 7 werkdagen na ontvangst aan ons te retourneren.  Je krijgt dan het volledige factuurbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten binnen 30 dagen op je rekening teruggestort.  Voorwaarde is wel dat het schilderij in de originele onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.  Maatwerkproducten zoals “schilderij van foto” zijn hiervan uitgezonderd.  Dit is maatwerk en kan niet meer teruggenomen worden.

• Beschadigde zendingen
Onze schilderijen worden met zorg verpakt en verzonden.  Als u schilderij na ontvangst desondanks beschadigd blijkt te zijn neem dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen zeven werkdagen na ontvangst, contact met ons op.  Wij nemen dan contact met je op over de verdere afhandeling.

 

  

 

Copyright © 2017 ABC Art  KvK: 34201132