Over Ons

 

ABC Art is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van schilderijen welke zijn geschilderd door echte kunstschilders.  Onze schilders zijn vakmensen met jarenlange ervaring en werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen.  Alle schilderijen zijn uitgevoerd in Olieverf op Canvas en in sommige gevallen op linnen.

Behalve nageschilderde meesterwerken uit de 19e en 20e eeuw zitten er ook een groot aantal originele werken bij.  We kunnen in principe elk schilderij wat u mooi vindt in bijna elk gewenst  formaat leveren.  Jezelf integreren in een meesterwerk behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.  Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

We kunnen ons voorstellen dat u het kunstwerk dat u op het oog heeft eerst “in het echt” wilt zien voordat u tot aanschaf overgaat.  Hiervoor kunt u bij ons langskomen op onderstaand adres echter dit gaat alleen op afspraak.

Schilderijen van foto’s is een andere specialiteit waar we erg trots op zijn.  Uw kunt u foto zeer realitsich nageschilderd krijgen of we kunnen het leveren in vele schilderstijlen.  Zie de voorbeelden en vraag naar de mogelijkheden.  Kijk voor meer informatie hier.

Alle schilderijen worden opgespannen op een spieraam afgeleverd, inclusief een ophangdraad zodat u nieuwe aanwinst gelijk aan de muur kan.  Voor alle schilderijen geldt dat de zijkanten zijn meegeschilderd zodat een lijst in principe niet nodig is maar de keus is natuurlijk aan u.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan onze website.  Wij zijn er van overtuigd dat u jaren zult genieten van onze kunst aan uw muur!

 

 

Copyright © 2017 ABC Art  KvK: 34201132